Çanakkale'de Bir Gün İçerisinde 3 Defa Başıboş Köpek Saldırısı

TAKİP ET

Çanakkale'de bir turist rehberi başıboş köpek saldırısına uğradı.

Dün 15.30 sıralarında meydana gelen olayda turist rehberi Özgür Yücel, Çanakkale Yeni Kordon'da yürüdüğü sırada başıboş köpek saldırısına uğradı. 

Bacağından yaralanan Yücel, kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi oldu. Yücel'in acil serviste görevlilerin aynı gün içerisinde 3. köpek saldırısı vakası olduğunu söylediğini aktardı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Adaletimizi burdan arayalım bakalım" diyen Özgür Yücel, Çanakkale Valiliği ve Çanakkale Belediyesine tepki göstererek "İki kurumun sorumsuzluğu yüzünden maddi ve manevi olarak zarara uğradım" diye konuştu.

"Sokak köpekleri bir problem ve çözüm gerekiyor, sadece sokağa mama bırakmakla olmuyor" diyen Yücel, "Kimse sorumluluğunu almayacaksa başlarım böyle hayvanseverliğe" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Başıboş Köpek Sorunu

Türkiye'nin başıboş köpek sorunu, soruna cevap vermeyen yasal mevzuat nedeniyle her geçen gün büyüyor. Geçtiğimiz günlerde başıboş köpeklerden kaçarken bir kamyonun altında kalan 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar ağır yaralanmış ve bacağı diz üstünden kesilmişti. Pınar'ın hayati tehlikesi sürüyor.  

Başıboş Köpeklerden Kaçarken Kamyonun Altında Kalan Mahra'nın Durumuna İlişkin Üzücü Gelişme


Bundan kısa bir süre önce de başıboş köpeklerden kaçarken bir otomobilin altında kalan Rabia Kallı hayatını kaybetmişti. 

Başıboş Sokak Köpeklerinden Kaçarken Otomobilin Çarptığı Rabia Kallı Hayatını Kaybetti


Daha önce de birçok defa başıboş köpek saldırıları yaşanmış ve birçok vatandaşımız yaralanmıştı. 

Ünlü Sunucuya Bebek'te Başıboş Köpek Saldırısı


TamgaTürk'ün konuya ilişkin dosya haberini okumak için tıklayınız.

çanakkale bir gün içerisinde 3 defa başıboş köpek saldırısı