Çanakkale'deki KYK Yurdunda Bir Öğrenci İntihar Etti

TAKİP ET

Çanakkale'de Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Samet Taş, kaldığı yurdun 5'inci katından merdiven boşluğuna atlayarak intihar etti. Geride bir not bırakan Samet Taş'ın hem çalışıp hem okuduğu öğrenildi.

Çanakkale’de Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Samet Taş, kaldığı yurdun 5’inci katından merdiven boşluğuna atlayarak intihar etti. Geride bir not bırakan Samet T.'nin hem çalışıp hem okuduğu öğrenildi.

Anadolu Üniversitesinde Bir Öğrenci Geçim Sıkıntısı Sebebiyle İntihar Etti

Aydın'da Kız Öğrenci Yurdunda Asansörde Sıkışan Öğrenci Hayatını Kaybetti

KYK Ordu Erkek Yurdu'nda İshal Salgını: 47 Öğrenci Acile Kaldırıldı

Cumhuriyet'in aktardığına göre Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği 1’nci sınıf öğrencisi Samet Taş, gece saat 01.00 sularında kaldığı KYK Kerime Sultan Erkek Öğrenci Yurdu'nun 5’inci katından atlayarak intihar etti. Öğrenci ile aynı yurtta kalan öğrenciler, intihar eden öğrencinin olaydan kısa bir süre önce işten geldiği bilgisini paylaştı. Daha önce Eskişehir'de bir hafta arayla iki öğrenci intihar etmişti.    

İşten geldikten sonra Galatarasay’ın 3-1 yenildiği Bayern Münih maçının özetini izleyen Samet’in bir anda odasından çıkarak gözlerini bağladığı ve kendini merdiven boşluğuna bıraktığı öğrenildi. Geride “Anne, Abla, Baba; beni affedin, sizleri seviyorum, özür dilerim” ifadelerinin yer aldığı bir not bıraktığı bilgisini paylaşan yurttaki diğer öğrenciler, “Zaten sessiz sakin, kendi halinde birisiydi. Okuldan işe, işten yurda gelirdi” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ise resmi siteden taziye mesajı yayınladı.

Mesajda "Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencimiz Samet Taş vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Üniversitenin, bugün ise "ÇOMÜ, Psikolojik Danışmanlık Birimi İle Öğrencilerinin Yanında" başlıklı bir duyuru yayınlaması dikkat çekti.

samet taş kerime sultan kyk kyk intihar üniversite intihar onsekiz mart üniversitesi