Cani Eşi Yüzünden Dehşeti Yaşayan Zeynep Erdoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

TAKİP ET

Mehmet Erdoğan tarafından öldürülen Op. Dr. Zeynep Erdoğan toprağa verildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde 8 ay önce evlendiği Mehmet Erdoğan tarafından defalarca bıçaklanarak katledilen Op. Dr. Zeynep Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı.

Zeynep Erdoğan’ın naaşı bugün Karşıyaka Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kocası tarafından katledilen Zeynep Erdoğan'ın babası Atila Öğredici, “Biz uzakta kaldığımız için sorunlarını pek belli etmiyordu. Duymuyorduk. Bizim kızımız sabretti hiçbir şey söylemedi. Aralarında problem olduğunu bilmiyorduk. Kısa bir evlilikleri vardı zaten. Ben sordukça da söylemiyordu problemlerini saklıyordu. Bu evliliği bizim isteğimiz dışında yaptı. Anlaştık, evleneceğiz dedi. 45 yaşında kadın. Ben de evlenme diyemedim. 8 - 9 aydır evlilerdi. Geçen yıl ağustos ayında evlenmişler. Haberi ilk aldığımda ağladım” diyerek yaşadığı acıyı anlattı.

Zeynep Erdoğan’ın bir arkadaşı da “Katilin dediklerinin hepsi yalan. Önce çocuğu etkisiz hale getirdi annesini korumasın diye. Tahrik indirimi almak için yalan söylüyor. Herkes her şeyin farkında. Zeynep her şeyin farkındaydı. Sadece bir miktar parasını kurtarabilir mi onun peşindeydi. Daha önce bu kadar şiddet dolu bir şey de yaşanmamıştı aralarında” diyerek ülkede 'iyi hal indirimi' almanın kolaylığının farkına varan erkeklerin yalanlarından birine başvuran Mehmet Erdoğan'ın ifadelerinin doğru olmadığını söyledi.

'Yakışıklı Değilsin' Diyerek Tahrik Etti

Zeynep Erdoğan'ı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Mehmet Erdoğan, yakalanınca "Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım" diyerek tahrik edildiğini söylemişti.

zeynep erdoğan mehmet kadın cinayeti cenaze kadın cinayeti ankara