Cani Koca Yakalandı: İznim Olmadan Dışarı Çıkıyordu Namusumu Temizledim

TAKİP ET

İzmir'de eşi Hüsna Temurtaş'ı (30) tabancayla öldüren Hüseyin Temurtaş'ın (34) ifadesinde, "İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim" dediği ortaya çıktı.

Bornova'da yaşayan Hüseyin Temurtaş, dün saat 16.00 sıralarında iddiaya göre, eşi Hüsna Temurtaş ile tartıştı. Tartışma esnasında Hüseyin Temurtaş, belinden çıkardığı tabancayla eşine 5 el ateş etti. Ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken eşi kiralık olduğu öğrenilen otomobille olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Hüsna Temurtaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüsna Temurtaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Temurtaş'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, bir süre sonra eşi öldüren Temurtaş'ın kaçtığı kiralık otomobili park halinde buldu. Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunduğu da öğrenilen Temurtaş ise Bornova ilçesinde saklandığı evde yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Katil zanlısı Temurtaş, polisteki ifadesinde ise, "İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim" dedi. Daha önce de eşine birçok kez fiziksel şiddet uyguladığı ortaya çıkan Temurtaş'ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

kadın cinayeti şiddet fiziksel 5 el silah ateş etti cani koca yakalandı namusumu temizledim