Canı Yanan Eski AKP'linin Sözleri: Oy Vermeyeceğim, Verenleri de Lanetliyorum

TAKİP ET

"Sandıkta da atacağım onları cehennemin dibine. Ben kesinlikle ve kesinlikle oy vermeyeceğim. Verenleri de lanetliyorum. Bu zulmü çekip de oy veriyorlarsa demek ki onlar da adam değiller."

Okmeydanı Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında AKP'li Beyoğlu Belediyesi'yle karşı karşıya gelen bir vatandaş, eskiden AKP'ye oy ve destek verdiğini belirterek sitem etti:

"Ah ediyorum, beddua ediyorum. İnşallah onun da çoluğundan çocuğundan, evinden barkından çıksın bu işler. Bu zulümde kimin emeği varsa Allah onların iki yakasını ne bu dünyada bir araya getirsin, ne öbür dünyada bir araya getirmesin. Zaten öbür tarafta Allah karşımıza çıkarırsa cehennemin dibine biz atacağız onları biz.

Sandıkta da atacağım onları cehennemin dibine. Ben kesinlikle ve kesinlikle oy vermeyeceğim. Verenleri de lanetliyorum. Bu zulmü çekip de oy veriyorlarsa demek ki onlar da adam değiller.

20 yıldır bunlara hizmet eden insandım. Mücadele ediyordum. Dışarıdan destekliyordum. Ama bunların böyle şeytan olduğunu başımıza geldiğinde gördük. İçten pazarlıklı, milletin malında mülkünde gözleri olduğunu gördük."