Canlı Yayın Suflecisi Abdulkadir Selvi İmamoğlu Hakkında 10 Günde 5 Defa Yazı Yazdı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a canlı yayında sufle veren Abdulkadir Selvi, İmamoğlu hakkındaki özel ilgisini sürdürüyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a canlı yayında fısıltıyla verdiği suflelerle bilinen Abdulkadir Selvi, bir yazısında daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ihtimaline değindi.

"Ekrem İmamoğlu, usta bir manevra ile kendisini cumhurbaşkanlığı tartışmalarının dışına çekiyor. Cumhurbaşkanlığı savaşında zarar göreceğini fark ettiği anda kendini ateş hattının dışına atıyor" diyen Selvi, "Ancak bazen iki adım ileri atlamak için bir adım geri atabilirsiniz. Böylece hem isminizin yıpratılmasının önüne geçmiş olursunuz hem de potansiyelinizi korursunuz" ifadelerini kullandı.

"İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığı için isminin hep en ön planda yer almasının Kılıçdaroğlu ile ilişkilerini yıprattığı ve CHP Genel Merkezi’ne kendisine karşı bir husumet oluşturduğunu gördü. Bu manevra ile kendini kavganın dışına çekti" diyen Selvi, İmamoğlu'nun "Cumhurbaşkanı adayı değilim" demeyerek iddiasını sürdürdüğünü belirtti.

"Ha Kılıçdaroğlu 73 yaşında, İmamoğlu 51 yaşında. Gençliği İmamoğlu’nun en büyük avantajı" diyen Selvi, İmamoğlu'nun kullandığı "İstanbul’u alan Türkiye’yi alır tezine de damga basmış olacağım" sözlerinin "bu seçim olmazsa gelecek seçim olur" mesajı taşıdığını iddia etti.

İmamoğlu Hakkında 10 Günde 5 Yazı

Daha önce de AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a canlı yayında verdiği sufle ile gündeme gelen Abdulkadir Selvi'nin Eylül ayı içerisinde yazdığı 10 yazıdan 4'ünün doğrudan İmamoğlu ile ilgili olduğu, 1'inde de İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ihtimaline doğrudan değindiği görülüyor.

Canlı Yayın Suflecisi Abdulkadir Selvi İmamoğlu Hakkında 10 Günde 5 Defa Yazı Yazdı