Canlı Yayında 'Donat' Diye Bağıran Pelin Hürman: 1400 Cin Kavmini Komutlandırıyorum

TAKİP ET

Canlı yayında "donat" diye bağırarak gündem olan "metafizik uzmanı" Pelin Hürman, 196Sekiz'de Armağan Çağlayan'a konuk oldu.

Kendisini "metafizik uzmanı" olarak tanıtan Pelin Hürman, YouTube kanalı 196Sekiz'de Armağan Çağlayan'a konuk oldu. 

Beyaz TV canlı yayınında "Donat" diye bağırarak gündem olan Pelin Hürman, "1400 cin kavmini komutlandırdığını" iddia etti.

"İlmim Doğuştan Gelir"

"Ben metafizik uzmanıyım. İlmim doğuştan gelir" diyen Hürman, "Hoca nedir? Hoca camidedir. Hoca vaaz verir. Piyasada böyle çok insan var. İnsanları çaresizliklerinden yararlanarak dolandırıyorlar. Al muskayı ver parayı. İşin içine para girdiği zaman herkes benim için şarlatandır, bozguncudur" ifadelerini kullandı.

"Benim Fiyatım Yok, Gönüllerinden Ne Koparsa..."

Hürman, "Ben 8 yıldan beri bu işin içindeyim. Herhangi bir bakımlardan, yani 'Var mı, yok mu sıkıntı'... Sıkıntıyı dinlemekten para almıyorum. Bedenin içindeki kötü enerjiyi def etmekten asla ve asla para almıyorum. Herhangi bir büyü ve sihir olayı, bir sıkıntı varsa etrafında ve çevresinde, aylarca ben uğraşıyorum bunu. O insanlar bunun sonucunda rahatlarlarsa onlardan ücret talep ediyorum. Gönüllerinden ne koparsa... Benim öyle bir fiyatım, ücretim yok" diye konuştu.

"Cünüp Olanların Kokusunu Alıyorum"

Hürman ayrıca cünüp olanların kokusunu aldığını iddia etti. Armağan Çağlayan'ın "Laf arasında bir cümle kurdunuz, 'Cünüp olanların kokusunu alıyorum' dediniz hala alıyor musunuz?" şeklinde sorması üzerine Hürman "Evet, alıyorum" dedi.

 

canlı yayında donat diye bağıran pelin hürman 1400 cin kavmini komutlandırıyorum 194sekiz armağan çağlayan ilmim doğuştan gelir benim fiyatım yok gönüllerinden ne koparsa