Canlı Yayında Kaos: Eski Bakan Milletvekiline Tokat Attı

TAKİP ET

Pakistan'da canlı yayına katılan Pakistan Halk Partisi Milletvekili ile Pencap Eyaleti Başbakanlığı Bilgi ve Kültür Özel Asistanı arasında tartışma çıktı.

Pakistan'da Pencap Eyaleti Başbakanlığı Bilgi ve Kültür Özel Asistanı olan Firdous Ashiq Awan ile Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Qadir Mandokhel canlı yayına katıldı. 

Bir dönem Enformasyon ve Yayın Federal Bakanı olarak da görev yapan Firdous Ashiq Awan, program sırasında kendisini yolsuzlukla suçlayan vekil Mandokhel’e sinirlenerek canlı yayında tokat attı.

Anneme ve Babama Hakaret Etti

Canlı yayında milletvekiline tokat atan Awan, olayın medyaya farklı şekilde yansıtıldığını, olayın ekranlarda görüldüğü şekilde gerçekleşmediğini söyledi. 

Awan; Mandokhel’in kendisine karşı kötü bir dil kullandığını, olaya ait görüntülerin tamamının yayınlanmadığını ve yayın sırasında tehdit edildiğini iddia etti. Görüntülerin tamamının yayımlanmasını isteyen Awan, “Canlı yayın sırasında Pakistan Halk Partisi (PPP) milletvekili Qadir Mandokhel beni tehdit etti. Küfürlü bir dil kullanarak, rahmetli babama ve bana hakaret etti. Kendimi savunmak için aşırı bir adım atmak zorunda kaldım” şeklinde konuştu.

pakistan pencap eyalet başbakanlığı awan canlı yayıni tokat mandokhel