Çantasıyla Gündeme Gelen Emine Erdoğan'ın Brüksel'deki O Görüntüleri Konuşuluyor

TAKİP ET

Hande Fırat'ın 'çakma' dediği çantalarıyla gündeme gelen Emine Erdoğan'ın, 2015'te Brüksel'deki görüntüleri konuşulmaya başlandı.

2015 yılında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte resmi temaslarda bulunmak üzere Brüksel'e gitmişti. Emine Erdoğan'ın Brüsel'de bir caddede lüks mağazaları kapatarak alışveriş yapması ise çok konuşulmuştu. Bugün, Hande Fırat'ın 'imitasyon' dediği çantaları ile yeniden gündeme gelen Emine Erdoğan'ın Brüksel'deki o görüntüleri tekrar konuşulmaya başlandı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan Louise Caddesindeki lüks mağazaları kapatarak alışveriş yapan Emine Erdoğan, Belçika basınında gündem olmuştu. Emine Erdoğan'ın girdiği mağazalar beraberindeki korumalar tarafından kapatılmış ve halk içeri alınmamıştı.

Belçika basınında yankı uyandıran bu olay, o sırada orada bulunan Saint Josse İlçe Kurul Üyesi Thierry Balsat'ın görüntüleri videoya çekip paylaşması ile duyulmuştu. Balsat, 'sokağa el koyuldu' şeklindeki ifadesiyle paylaştığı videoda "İşte Türkiye Cumhurbaşkanı'nın eşinin Brüksel'de yaptıkları. Altıdan fazla koruma aracı var. Tüm trafiği kapattılar. Dükkanlara giriş yok" şeklinde konuşuyor.

Videonun devamında ise "Madonna değil dostumuz Bayan Erdoğan alıveriş yapıyor. İnanılmaz değil mi? İşte Avrupa'nın başkenti bu halde. Tüm yollar ve mağazalar kapalı. Sempatik değil mi? İnanılmaz" şeklinde konuşan Balsat, yoldan geçen bir kadının "Longchamps'e giremiyor muyuz?" sorusuna ise "Hayır hanımefendi ele geçirildi. Tüm kamusal alanlar ele geçirildi" şeklinde yanıt verdiği görülüyor. 

emine erdoğan lüks mağaza çanta brüksel