Çapkın Sabancı'nın 'Son Flörtü' Aygün Aydın: Türkiye'deki Kadınların Yüzde Doksanı Hakan'ı İstiyor

TAKİP ET

Çapkınlıklarıyla ve gece hayatıyla adından söz ettiren Hakan Sabancı'nın son flörtü Aygün Aydın cephesinde sular durulmuyor.

Her gün yeni bir sevgilisiyle gündeme gelen ve kısa süreli ilişkileriyle tanınan Hakan Sabancı'nın son ilişkisi gündemden düşmüyor.

Ravi İncigöz ile Mustafa Ceceli’nin “Şeker” klibinde oynayan ve Bay Yanlış dizisinde Şebnem karakterini canlandıran 16 yaşındaki Aygün Aydın ile 'flört' eden Sabancı, flört sonrasında kendisini aklından çıkaramayan genç kızın mesajları ifşalamasıyla eleştirilerin hedefi oldu.

Bu Benim Tarzım yarışmasıyla adını duyuran Aygün ilk olarak ''Beni şizofren gibi göstermeye çalışanlar buyrun rahatlayın'' notuyla Hakan Sabancı ile olan mesajlaşmalarını yayımladı. Mesajları ifşaladığı için tepki çeken Aygün bu hareketin üstüne Sabancı'nın beğendiği kızları tek tek paylaşarak “Ben ve dikkatini çekmeye çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bu s.rtüklerle nasıl baş edeyim? Geçen arabanın üzerinde bikinili foto attım gaza gelip. Sülalem linç ediyordu resmen ki benim anne tarafım Ukraynalı ona rağmen. Pes ediyorum bugün itibariyle" yazınca ortalık karıştı.

Kendini küçük düşürdüğü için linç edilen Aygün, sosyal medyada ''Hakan Sabancı'dan bahsediyoruz, kendinizi kullandırmayın'' şu adama şeklinde yorumlarla eleştirildi. Eleştirileri dikkate almayan Aygün, dün Instagram hesabından ''Flörtleştiğin kişinin de kullandığın bankanın sahibi olması çok sinir bozucu. Şimdi annem yeni yeni evi için kredi kullanmak istiyor. Ne diyeceğim ben bu kadına?'' diyerek yeni bir paylaşım yaptı.

Yeni paylaşımına gelen ''Rezilsin'' yorumlarına sinirlenen Aygün son olarak bir video yayımlayarak ''Ne istiyorsunuz benden? Benimle derdiniz ne? Üç gündür olayları çarpıta çarpıta beni linçlemeye doymadınız. İyi ki bir Hakan ile konuştum, onlarca kişinin yarasına dokunmuşum. Sürekli benim yaptıklarımı cımbızlayıp başka yere çekiyorlar. Beni yaftalamaya çalışıyorlar. Hakan ile en son Merve Boluğur takıldı ve ona deli muamelesi yaptılar. Beni de deli gibi göstermeye çalışıyorlar. Biz ilk tanıştığımızda ben Hakan ile olan ilişkimi saklamaya çalıştım. Herkesten çok uğraştım bunun için. Basında bi şekilde bu durum duyuldu. Basın üyeleri kendi işini yapıyor onlar emir kulu bir şey diyemem ama ben konu hakkında asla konuşmadım. Hakan ile ilgili konuşmadığım için şizofren ilan edildim. Linçlendim, sustum. Her ilişkide sorun olur bizde de oldu. Sayfasında çıplak kadınlar gördüm ve sinirlendim, hangimiz sinirlenmez ki? Böyle bi durum yaşanınca Hakan'ın adını vermeden durumu paylaştım. Kızların çıplak fotoğrafları hoşuma gitmedi ve eleştirdim, beğenmiyorsanız gidin burası benim sayfam. Bu paylaşımları alıntılayıp beni linçleyen magazin sayfaları yüzünden rahatsız oldum. Bir kadının iç çamaşırlı fotoğraflarıyla erkeklere fotoğraf atmasını hoş bulmuyorum, iç çamaşırı içinizde kalsın diye söyledim. Açık giyinen kadınlar bana cephe aldı, eleştiriler ilerledi. Ben Hakan'ın adını vermediğim halde onun takip ettiği kızlar olduğu anlaşıldığı için beni şizofren yaptılar, şizofren olmadığımı kanıtlamak için mesajları ifşaladım, masum mesajları. Bu mesajları ifşalayınca bana tepki gösterdiler.Onları anlıyorum çünkü Türkiye'deki kadınların yüzde doksanı Hakan'ı istiyor. Belki bir gün ilişkilmiz olur diye hayal kuruyorlar ve kimse hayallerini yıkan birini istemez. Beni bu yüzden linçlediler. Bir kere ben Hakan'ın yüzüne bile bakmamıştım. Hakan'ın Hakan olduğunu bile bilmiyordum. Onun Sabancı olduğunu çok sonra öğrendim. O benim ilişkimi bozduğu için onunla konuşmaya gittim. Hakan beni yatağa atabileceğini düşündü, bunun önüne geçebilmek için Hakan ile konuşmaya gittim. Bunu çekemeyenler oldu'' şeklinde açıklamalar yaptı.

Aygün'ün ''Türkiye'deki kadınların yüzde doksanı Hakan'ı istiyor'' cümlesine öfkelenen kadınlar bu kez de bu cümle sebebiyle Aygün'ü linç etti. Hakan Sabancı ile olan ilişkisi sonrasında gündemde kalmak için elinden geleni yapan Aygün ve her gün farklı bir kadına yönelerek etiket olan Hakan Sabancı'nın ilişkisi merak konusu olurken Sabancı cehpesinden herhangi bir açıklama gelmedi.

 

aygün aydın hakan sabancı yürkiyedeki kadınların yüzde doksanı flört mesaj ifşa