Çarptığı Kuryeyi Sokak Arasına Kadar Sürükleyip Kaçtı

TAKİP ET

Denizli'de bulunan Üçgen kavşağında meydana gelen kazada iddiaya göre araç sürücüsü önce motosikletli kuryeye çarptı ardından kuryeyi sokak arasına kadar sürükleyip kaçtı.

Denizli'de bulunan Üçgen kavşağında saat 00.15 sıralarında yol ortasında kaza yapmış bir motosiklet gören sürücüler, polise haber verdi. İhbar sonrası olay yerine giden trafik ekipleri, Üçgen kavşağının Ankara karayolu istikameti çıkışında kaza sonucu hasar görmüş 20 V 6593 plakalı, bir pizza şirketine ait motosiklet ve cep telefonu bulundu. Aynı yerde motosiklete çarptığı tahmin edilen bir araca ait 16 JN 408 plaka bulundu.

Kaza yerinde bulunan cep telefonundan kuryenin yakınlarını arayan polis ekipleri, motosikleti kullanan kişinin pizza şirketinde çalışıp, evlere paket servisi yapan motokurye Enes Dailli olduğunu tespit etti. Dailli'nin nerede olduğuna dair arama çalışmaları sürerken polise, kaza yerine 800 metre uzaklıkta karayolu kenarında alkollü bir kişinin sokak ortasında yattığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekibi, sokakta kanlar içinde bulunan kişinin öldüğünü tespit etti. Yapılan incelemede cansız bedenine ulaşılan kişinin Üçgen kavşağında bulunan motosikleti kullanan Enes Dailli olduğu tespit edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Enes Dailli'nin  kullandığı motosiklete bir aracın çarptığını, hayatını kaybeden motokuryenin bedenini, araç sürücüsünün sokak arasına kadar sürükleyerek götürdüğünü sonra da bırakarak kaçtığını tahmin ediyor. Kaçan sürücüyü yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

denizli üçgen kavşağı motokurye kurye çarptı sürükledi sokak arası kaçtı bıraktı öldü hayatını kaybetti pizzacı motorsikletli