Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan İlginç Sözler: Atatürk, Mezarından Kalksa Erdoğan'ı Alnından Öper

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, katıldığı bir televizyon programında partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir anda övgüler düzmeye başladı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, katıldığı bir televizyon programında partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı. "Allah bizim canımızdan alıp Erdoğan’a versin" diyen Uygun, "Atatürk, bugün mezarından kalksa Recep Tayyip Erdoğan’ı alnından öper" iddiasında bulundu. 

Erdoğan'a övgülerine devam eden Uygun, "Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk mezarından kalksa, Atam sayın beyefendiyi alnından öper. Çünkü onun ülkem için hayal ettiği, planladığı bütün projelere baktığımız zaman zaten onların hepsini görür ve takdirle karşılar. Yiğidi öldür hakkını ver derler. Beyefendi, ülke aşığı, İslamın hizmetkarı... Rizespor ile de ilgileniyor tabii. Biz de galip gelince tebrik etmek için kendisi sağolsun, Rizesporumuza hoşgeldin, ben inanıyorum ki çocuklarla beraber Rizespor'u hak ettiği yere taşıyacaksınız dedi sayın Cumhurbaşkanımız. Sayın beyefendi sadece Rize ile ilgilenmiyor, bütün ülkemizle ilgileniyor. Allah, beyefendiye güç versin, canımızdan can versin" ifadelerini kullandı.

bülent uygun çaykur rizespor teknik direktörü ilginç sözler erdoğan cumhurbaşkanı övgü yalama yaladı övdü atatürk mezarından kalksa erdoğanı alnından öper allah ömrümüzden alsın ona versin