'Cebine Beş Kuruş Girmeyecek' Denmişti: Tarkan 9 Eylül Konserinden Ücret Aldı mı?

TAKİP ET

Tarkan, 9 Eylül'de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde İzmir'de sahneye çıkmıştı. Yandaş medya ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen troller, Tarkan'a büyük meblağlar ödendiğini iddia etti. Gerçeği gazeteci İsmail Küçükkaya açıkladı.

9 Eylül'de İzmir Gündoğdu Meydanı'nda şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde sahne alan Tarkan, tarihi bir konsere imza atmıştı. Konser öncesinde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Cebine beş kuruş girmeyecek" demişti.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, 9 Eylül'de İzmir'de sahne alan Tarkan'a büyük bir meblağ ödendiği iddiasına cevaben, tüm bu paranın 3 vakfa ödendiğini açıkladı.

Halk TV'de yayımlanmaya başlanan programı Yeni Bir Sabah'ta konuşan gazeteci İsmail Küçükkaya, şunları söyledi:

"Yalan Dolan Yazıyorlar"

"Tarkan'la ilgili detayı sizlere anlatmak istiyorum. Önce şunu söyleyeyim: Zaman zaman haksızlıklara uğruyoruz. Bazen, çok mecbur kalınca da hukuki yollara başvuruyoruz. Zamanında 150 bin lira tazminat almıştım. Bunu Türk Eğitim Vakfı'na, Darüşşafaka'ya ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne, zaten gönüllüsü olduğum yerlere bağışlamıştım. Bu güzel bir şeydir, yapabiliyorsanız. Bazı medya siteleri yine yalan dolan yazıyorlar, avukatıma söyledim, maalesef onlara dava açacağız, bu paraları da yine bağışlayacağız. Neyse bunu geçelim.

"Tarkan Beni Bağışlasın: Eğitim Gönüllüleri, Mor Çatı, Darüşşafaka"

Tarkan... Miktara kadar biliyorum ama Tarkan böyle güzel işlerinin kamuoyunda konuşulmasına üzülür. İyilik yap denize at diye düşünür. Yandaş medya 'Hani para almayacaktı' diye yazmışlar, çizmişler. Tarkan, bayağı iyi bir para almış. Türkiye'nin yıldızı yani... Bunları gençlere vermek istemiş, Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na vermiş, çok ciddi bir kaynak. Onun dışında kadınlara vermek istemiş, Mor Çatı'ya vermiş. Sonra yetim çocuklarımızı okutan Darüşşafaka'ya vermiş... Bu özel bilgileri sizinle paylaşmış olayım, Tarkan da beni bağışlasın lütfen."

cebine beş kuruş girmeyecek denmişti tarkan 9 eylül konserinden ücret aldı mı izmir tunç soyer darüşşafaka eğitim gönüllüleri mor çatı