Celal Şengör'ü Tıp Doktoru Sanıp Sağlık Bakanlığı'nı Göreve Çağırdılar

TAKİP ET

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında Prof. Dr. Celal Şengör'ü tıp doktoru sanan sunucular, Sağlık Bakanlığı'nı Şengör'ü görevden almaya davet etti.

Beyaz TV'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda yine bir skandala imza atıldı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Şengör'ün İslam dini ve Osmanlı İmparatorluğu hakkındaki bazı yorumlarının ekrana getirildiği programda Şengör'ün bu açıklamalarını değerlendiren programın sunucuları ilginç tepkiler sergiledi.

Sunuculardan biri, son olarak Eduard-Suess Madalyası ile taltif edilen Prof. Dr. Şengör'e hitaben "Birilerini ciddiye alıp televizyona çıkartıyorsak ne konuştuğunuzu bilmeniz lazım. Biz burada magazin konuşurken bile kırk kere düşünüyoruz" sözleriyle tepki gösterirken bir diğer sunucu da izleyicilerden gelen mesajları okudu. Bunların arasında sunucunun okuduğu "Sağlık Bakanlığı'nın bunu doktorluktan alması lazım" şeklindeki mesaj ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aynı programda sadece iki gün önce Bilal Göregen ile Tayyip Erdoğan'ın montajlandığı görüntüler ekrana getirilmiş ve gerçeği yansıtmayan o anlar üzerinden dahi AKP liderine dakikalarca övgüler yağdırılmıştı.

celal şengör söylemezsem olmaz ece erken beyaz tv sağlık bakanlığı cahiller cehalet magazin programı