Çelebi, Barış Yarkadaş'a: 'Seni Rezil Edeceğim HDP Sever Barış Efendi'

TAKİP ET

Teğmen Çelebi, tweetlerini sildiğini hatırlatan Barış Yarkadaş'a tepki gösterdi.

CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne geçen ve sonunda oradan da istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye geçeceği konuşuluyor.

Altılı masaya karşı Cumhur İttifakı'ndan yana olduğunu ilan eden ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler düzen Çelebi, binlerce tweetini de sildi.

Teğmen Çelebi 'Evliya Çelebi' Gibi Parti Parti Dolaşmış: 'AKP İle Anlaştı'


Gazeteci Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz, Çelebi'nin parti parti gezdiğini ve sonunda AKP ile anlaştığı iddiasını öne sürerken Çelebi, "Bağımsız vekil olarak" siyasi faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek bir paylaşım yaptı. "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim" diyen Çelebi, paylaşımında Cumhur İttifakı'nı övmeyi de ihmal etmedi.

Yarkadaş: Silinecek Tweetler Var Daha

Bunu eleştiren gazeteci Barış Yarkadaş, Yarkadaş'ın sildiği tweetlerden birisinin linkini "Silinecek twitler var daha… Onları silene kadar ‘bağımsız’ devam eder" ifadeleriyle paylaştı.

AKP'ye Geçeceği İddia Edilen Mehmet Ali Çelebi Binlerce Tweetini Sildi

Yarkadaş'a tepki gösteren Çelebi, "Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi... Özür dileyeceksin. Delilleri ve canlı şahitleriyle rezil olacaksın gazeteci bozuntusu..." dedi.

"HDP'li Abilerin İzin Vermez"

Bunun ardından altılı masaya yönelttiği 20 sorunun yer aldığı bir paylaşımını alıntılayan Çelebi, "Gazeteci bozuntusu Barış Yarkadaş bu sorulara da cevap versene yüreğin yetiyorsa... HDP'li abilerin izin vermez sen de cevaplayamazsın..." ifadelerini kullandı.

mehmet ali çelebi barış yarkadaş gazeteci seni rezil edeceğim hdp sever barış efendi akp chp katılacak akpye geçecek ismail saymaz