Çelebi, Koncuk'la Buluşmasından 3 Gün Sonra Memleket Partisi'nden İstifa Etti

TAKİP ET

Mehmet Ali Çelebi, İsmail Koncuk'la buluşmasından kısa bir süre sonra Memleket Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Zafer Partisi'ndeki Genel Sekreterlik görevinden istifa ettiği bilinen İsmail Koncuk'la buluşmasının üzerinden 3 gün geçtikten sonra Memleket Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

Çelebi, Memleket Partisi'nden İstifa Etti



Mehmet Ali Çelebi, İsmail Ok ve İsmail Koncuk'la bir yemek masasında bir araya gelmiş ve verdikleri pozu Koncuk "Milletvekili dostlarım Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok ile birlikte TBMM’deyiz. Gündem Türkiye ve Türk milleti elbette. Samimi, ilkeli, bedel ödemiş insanları anlayabilmek herkesin harcı değil tabiki. Böylesine kıymetli Türkiye sevdalıları, ülkemiz için, her zaman var olsunlar" ifadeleriyle paylaşmıştı. İYİ Parti'den ayrılan Ümit Özdağ öncülüğünde kurulan Zafer Partisi ve CHP'den ayrılan Muharrem İnce öncülüğünde kurulan Memleket Partisi kuruluşlarının üzerinden çok geçmeden istifalarla sarsılmaya başladı.  

Burak Mengü, Zafer Partisi'ndeki Tüm Görevlerinden İstifa Etti

TDP ve MP'den İstifa Eden 66 Kişi CHP'ye Katıldı

Zafer Partisi'nde Deprem: 4 Üst Düzey İsim Eş Zamanlı Olarak İstifa Etti

Çelebi ve İki İsim Memleket Partisi'ndeki Görevlerinden İstifa Etti

 

Yeni Oluşum Hazırlığı mı?

İsmail Ok, Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Koncuk'un yeni bir oluşuma gitmesinin mümkün olduğu, Memleket Partisi, İYİ Parti ve Zafer Partisi'nden istifa etmiş olan üç milletvekilinin yeni bir parti kurma ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor. 

mehmet ali çelebi ismail ok ismail koncuk memleket partisi zafer partisi iyi parti istifa buluşma