Çelik Kasayı Bavul ile Çaldılar

TAKİP ET

İstanbul Bakırköy'de bir rezidansta 100 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan bir çelik kasa, hırsızlar tarafından bavula konularak çalındı.

İstanbul Bakırköy'de 19 Mart'ta yaşanan hırsızlık olayında, rezidansa giren dört şüpheli, hedef olarak seçtikleri dairenin kapısını kredi kartıyla açarak dairede bulunan çelik kasayı bavula koyarak çaldılar.

Dikkat çekmemek için olay yerinden ayrılan Sevda T. (25), Serdar T. (32) ve Metin D. (24)'nin ardından 17 yaşındaki Duygu Ç. kasayı koydukları bavul ile birlikte ayrıldı. Duygu Ç.'nin bavulun içine koydukları kasayı taşıdığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Çalınan çelik kasada 100 bin Türk Lirası değerinde elmas kolye ve küpe, pırlanta, çok sayıda altın ve kol saati bulunduğu belirtilirken, şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube ekipleri, hırsızlıktan hemen sonra Kayseri'ye gittikleri tespit edilen şüphelileri 29 Mart tarihinde yapılan operasyonla yakaladı. Şüphelilerin hırsızlık suçlarından adli sicil kayıtları bulunduğunun belirlendiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adiyeye sevk edilen şüphelilerden Serdar T. ve Duygu Ç.tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çelik Kasayı Bavul ile Çaldılar