Cem Küçük Para Sayma Makinesi Alma Yolunda İlerliyor: ABD Göç Aldı, Süper Güç Oldu

TAKİP ET

Cem Küçük, Afganistan'dan gelen sığınmacıları kabul etmek istemeyen vatandaşları faşistlikle suçladı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Afganistan'dan gelen sığınmacıların ülke içinde istenmemesine tepki gösterdi. Aldığı paraların hakkını vermeye çalışan Küçük, "Trump bile 'ben göçmenlere değil yasa dışı yollardan gelmesine karşıyım' dedi. Bizde bazıları, herkes değil, direkt göçmene karşı. Önceden saç ektirmiş Arap görünce mideleri bulanırdı, şimdi de Suriyeli, Afgan görünce. Ha bir de Katarlı görünce...
 
Türkiye’de makul insanlar var. Düzensiz göç olmasın, eyvallah. Suça bulaşanlara gereken hukuki cezalar verilsin. Ama topyekûn insanlara karşı olmak faşizmdir!.. Bu topraklarda bazılarında faşizm var ama Allah’tan geniş çaplı değil. Bir şeyi anlamak lazım. AKP’ye oy kaybettirse de, zararı olsa da Suriye politikası da Afgan politikası da doğrudur. Başkan Erdoğan bu politikaları bence sürdürecektir" ifadelerini kullandı. 

Avustralya Göç Almadı Normal Bir Ülke Oldu

Göç almanın ülkeler üzerinde olumlu etkileri olduğunu iddia eden Küçük, Afganistanlıların şimdiden taciz, tecavüz, şiddet ve hırsızlık olaylarına karışmasını pas geçerek göçü 'olumlu' yönünden ele almaya çalıştı. Daha bugün 2 Suriyeli tarafından bıçaklanan Türk gencin hayatını kaybetmesine rağmen göç güzellemesi yapan Küçük, "Göçmen ya da mülteci bir ülkeye uzun vadede faydalıdır. Büyük devletler göçmen alırlar. Bunun örneği 20. yüzyılın başında ABD ve Avustralya örnekleridir. ABD göç aldı, süper güç oldu. Avustralya almadı normal bir ülke oldu..." dedi.
 
 

cem küçük faşist afganistan suriye taliban göç abd süper güç