Cem Küçük'ün Ardından Yandaş Zafer Şahin'den de 'Emeklilik' Mesajı

TAKİP ET

AKP yandaşı Zafer Şahin'in emeklilik mesajı dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Sedat Peker tarafından tehdit edilen yandaş gazeteci Cem Küçük bir yazı kaleme almış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az...

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici..."

Zafer Şahin'den Emeklilik Paylaşımı

Son olarak ise yandaş Milliyet gazetesi yazarı Zafer Şahin sosyal medya hesabından "emeklilik" paylaşımı yaptı. Şahin paylaşımında "EYT inşallah bu yıl sonuna kadar çözülecek… Allah nasip ederse biz de emekli olacağız… Dile kolay 27 yıldır çalışıyoruz.. Toprakla uğraşmak, ekip, biçmek gibi hayallerim var. Haydi hayırlısı…" ifadelerini kullandı.

zafer şahin cem küçük ardından yandaş emeklilik mesajı