Cem Toker: Burnuma Pudra Şekeri Kaçtı

TAKİP ET

Eski LDP Genel Başkanı katıldığı bir televizyon programında lüks araçta kokain çekerken görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu ile dalga geçti.

Cem Toker katıldığı televizyon programında lüks araçta kokain çekerken görüntülenen AKP'li Hamza Kürşat Ayvatoğlu ile dalga geçti. Toker, "Halkımızla paylaşmak istiyorum, benim yaptığım hatayı yapmasınlar. Büyük bir tehlike atlattım. Ayıptır söylemesl Kürt böreği yiyorum, bayağı yaklaştırmışım çatalı tam ağzıma atacağım, pudra çekeri burnumdan yukarı çıktı. Allah kimsenin başına vermesin, boğuluyorum zannettim. Burnuma su çektim, yıkadım felaket bir şey. Vatandaşlarımız Kürt böreği yerken sakın burunlarından nefes almasınlar"

AKP'li vekil Hamza Dağ'ın özel kalemi olduğu öne sürülen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın geçtiğimiz günlerde lüks bir araçta kokain çekerken kaydedilen görüntüleri Türkiye gündemini sallamıştı. AKP yetkilileri şahsın büro çalışanı olduğunu iddia ederken bir büro çalışanının böyle pahalı araçlara nasıl bindiği sosyal medyada gündem olmuştu.

cem toker burnuma pudra şekeri kaçtı