Cem Toker: Doğu Perinçek Yarını Gören Adam

TAKİP ET

Cem Toker ve Besim Tibuk, Türk kamuoyunda "Rus ve Çin muhiplerinin şahı" olarak bilinen Doğu Perinçek'le dalga geçti.

Kanal Serbesti'de Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline ilişkin değerlendirmelerde bulunan LDP Kurucu Genel Başkanı Besim Tibuk, "Size değişik bir şey söyleyeyim: Son aldığım istihbarattan ilk defa burada açıklıyorum. Zaten şüpheleniyordum bundan biliyor musunuz? Bu emperyalistlerin bir planı aslında" dedi. Tibuk'un açıklamaları şu şekilde:

"Bunu ben Washington'daki bir arkadaşımla konuştum, Moskova'dakiyle konuştum ve sonra da Doğu Perinçek'le konuştum ve teyit ettim. Onlar da 'evet' dediler. Ne yapıyor şimdi Amerika? Putin'i tuzağa düşürmek istiyor. Putin çok popüler, çok insancıl, çocukken buna 'karınca ezmez' derlermiş. O kadar nazik bir çocuk. Yakışıklı, ülkesi tarafından çok seviliyor, yeni anayasayı değiştirdiler ömür boyu başkan olacak.

Emperyalister...

Başta CIA ve Amerika'daki derin devlet bir plan hazırlıyor. CIA Rus ordusunun kof olduğunu biliyor ama Putin bilmiyor. Çünkü Putin'e generalleri geliyor, 'Abi şu kadar askerimiz var, şu kadar tankımız, topumuz var' diyor. Bütün bu olayda Amerika, Putin'i kışkırtıyor Putin'i harekata girsin rezil olsun diye, bak namussuzlara bak. Emperyalist Amerika, Rusya'yı zayıflatmak için bunu yapıyor. 

Tuzağa Düşürüyorlar Putin'i

Biliyorsun Putin 'işgal etmeyeceğiz' dedi fakat sonra tahrik ettiler adamı ve şöyle bir mesaj vermişler: 'Sen Ukrayna'ya gir, Ukrayna hemen silah bırakıp teslim olacak. Kırım'da ve Donetsk'te olduğu gibi. Hiçbir çarpışma olmayacak. Sen Ukrayna'ya girdikten sonraki pazarlıkta Kırım'ı sana verdiğimizi, Donetsk'i ve Lugansk'ı da sana terk edecek. Başka türlü Ukrayna'yı ikna edemeyiz.' ABD Putin'e diyor ki 'Vallahi haklısın, Kırım da senin olmalı ama Ukraynalıları nasıl ikna edelim? Sen bir gir' ve tuzağa düşürüyorlar Putin'i.

Sordum, Perinçek Teyit Etti

Doğu Perinçek teyit etti. Ben böyle midir dedim. Çünkü ABD'liler biliyorsun, çok uzun vadeli bakarlar işe."

Hasan Erçakıca'nın araya girerek Cem Toker'e "Cem Bey, sizce Besim Bey ciddi ciddi mi anlattı bunu? William Burns'ün böyle bir senaryo yazdığını Moskova'da bir gazete yazdı. Ben okudum" diye sorması üzerine Toker şunları söyledi:

"Perinçek Rus televizyonuna bağlandı, buna benzer şeyler söyledi ve 'NATO'nun bir sonraki hedefi Türkiye'dir' dedi. Yarını gören adam."


 

doğu perinçek besim tibuk cem toker yarını gören adam emperyalistlerin oyunu