Cem Toker: Meral Akşener Aday Olursa Erdoğan'ın Uykuları Kaçar

TAKİP ET

Liberal Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Cem Toker, gazeteci Nureddin Yıldız'ın sorularını yanıtladı.

LDP eski Genel Başkanı Toker, Stolk YouTube kanalının konuğu oldu. Yıldız'ın sorularını yanıtlayan Toker 2023 seçimleri hakkında değerlendirme yaparken, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Millet İttifakı'nda Çok İsim Var"

“Mansur Yavaş da mesela sağ kökenli CHP’nin belediye başkanı, halkla birebir diyalog kurabilen, çok kaliteli bir insan. Yani Millet İttifakı’nda çok insan var aday olabilecek ama İlhan Kesici de önde gelen isimlerden biri. Ben itiraz etmem, eleştirmem, Millet İttifakı üzerinde anlaşırsa. Mansur Yavaş üzerine de anlaşırsa onun da çok olumlu yönleri var. Ekrem İmamoğlu üzerinde anlaşırsa onun da çok olumlu yönleri var. Bu liste içerisinde en zayıf aday olarak Kılıçdaroğlu’nu görüyorum.

"En Zayıf İsim Kılıçdaroğlu"

Kılıçdaroğlu’nun çatı aday olması seçimin Erdoğan’a hediye edilmesidir ama İlhan Kesici, Meral Akşener, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu veya bu kriterlerde aklımıza gelmeyen başka birisi Erdoğan’ı zorlar. Şöyle söyleyeyim, bence aday olmayacağını söyledi ama Meral Akşener Erdoğan’ın uykularını kaçıracak en önemli aday olur. Ne Kılıçdaroğlu, ne Davutoğlu, ne de Babacan Meral Akşener kadar Erdoğan’ın uykularını kaçırmaz.” ifadelerini kullandı.

Cem Toker Stolk Nureddin Yıldız LDP Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu İlhan Kesici