Cem Yılmaz'a 'Gemi Kazasında Botuna Peker'i mi Erdoğan'ı mı Alırsın?' Sorusu

TAKİP ET

Cem Yılmaz, kendisine yöneltilen "Gemi kazasında botuna Sedat Peker'i mi, Bilal Erdoğan'ı mı alırsın?" sorusuna dikkat çekici bir cevap verdi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Rüstem Batum'un YouTube kanalına konuk oldu. Yılmaz'ın burada kendisine yöneltilen "Sedat Peker ve Bilal Erdoğan" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Rüstem Batum, Cem Yılmaz'a "Atlantik'te gidiyorsun, o lüks  yolcu gemilerinden birinde? Muazzam bir fırtına çıkıyor, Titanic gibi, gemi batıyor. Zifiri karanlık, dev dalgalar var. Sende bir tane küçük lastik bir bot yakalıyorsun. Ama iki kişilik bot. biniyorsun, can havliyle kendine gelmeye çalışıyorsun. Dalgalar kocaman falan. Bir bakıyorsun böyle, karanlıkta iki kişi yüzüyor bota doğru. Yaklaşıyorlar bir bakıyorsun ki solda Sedat Peker, sağda Bilal Erdoğan var. Bu soruya doğru cevap verirsen 5 milyon doları alıp gidiyorsun, yanlış cevap verirsen çok kötü..." sorusunu sordu.

Cem Yılmaz ise bu soruya yanıt olarak "Hemen bottan atlarım, dibe doğru yüzerim" dedi.

Cem Yılmaz kendisine yöneltilen Gemi kazasında botuna Sedat Peker'i mi Bilal Erdoğan'ı alırsın? sorusuna dikkat çekici bir cevap verdi