Cemal Enginyurt Erdoğan'ı Tiye Aldı: O Özel Bir İnsan Onun Yaptığı Her Şey Doğrudur

TAKİP ET

MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye geçen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, imalı sözlerle Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

AKP politikalarını eleştirdiği gerekçesiyle MHP'den ihraç edilen ve Demokrat Parti'ye katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ironik sözlerle eleştirdi. 

Haber Global canlı yayınına katılan Enginyurt "Sayın Recep Tayyip Erdoğan özel bir insan, iltimaslı bir insan. Her şeyin üstünde bir insan. O'nun yaptığı her şey doğrudur. HDP'yi eleştirmek de Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkıdır. Habur'da mahkeme kurmak da Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkıdır. Andımız'ı kaldırmak da Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkıdır. İşine gelene militan demek, işine gelene terörist demek de Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkıdır. Herkes haddini bilmeli. Her dediğini eleştirmek yerine Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her dediğine kabul göstermek durumundayız. Aksi takdirde çok kızıyor. Hepimize bir şeyler diyebilir. Onun için ben Recep Tayyip Erdoğan'ın o yetkisi olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla sayın Akşener ve sayın CHP Genel Başkanı hiç şık olmayan şeyler yapıyorlar, ayıptır yani" sözleriyle Erdoğan'ı tiye alan ifadelerde bulundu.

Zafer Şahin'e de iğneleyici sözlerde bulunan Enginyurt, AKP dostu gazeteci yakıştırması yaptığı Şahin'e bununla da gurur duyar diyerek alaycı bir ifade kullandı.

cemal enginyurt enginyurt mhp ihraç edilen edildi akp cumhur ittifakı millet ittifakı demokrat parti dp vekil milletvekili ordu fındık bahçeli devlet milliyetçi hareket partisi tek lider tek başkan adayı dp