Cemal Enginyurt: Kılıçdaroğlu'nu Biz de Lider Olarak Kabul Edebiliriz

TAKİP ET

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğini kabul edebileceklerini" söyledi.

Halk TV'de İnan Demirel'in sunumuyla ekrana gelen Asıl Mesele programında CHP'nin  "Milletin Sesi" mitingini değerlendiren Demokrat Partili Cemal Enginyurt, mitingin hazırlığı için sürenin kısa olmasına rağmen çok coşkulu bir miting olduğunu söyledi.

Demokrat Parti'nin de bütün teşkilatlarıyla mitinge katılım sağladığını belirten Enginyurt, bu mitingle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun lider olduğunun tescillendiğini kaydetti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Et ve Balık Kurumu'na gitmesini, SADAT'ın ve TÜİK'in kapısına dayanmasını ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezaya "gereken" tepkiyi gösterdiğini söyleyen Enginyurt, "Bütün bunlara baktığımız son altı ay içerisinde, Sayın Kılıçdaroğlu kendini artık lider olarak, biz de kabul edebiliriz, Türkiye'de kabul ediyor" diye konuştu. 

Enginyurt, Kemal Kılıçdaroğlu'nun artık iktidar adayı bir parti genel başkanı olmadığını belirterek "Millet İttifakı'nın iktidarında söz sahibi olacak bir lider konumundadır. Dolayısıyla cumhurbaşkanı adayı olabilir mi, olabilir" ifadelerini kullandı.

cemal enginyurt kemal kılıçdaroğlu halk tv inan demirel asıl mesele milletin sesi miting lider olarak kabul edebiliriz