Cemile Bayraktar: CHP Benimle Helalleşebilir

TAKİP ET

Uzun süredir AKP'yi destekleyen açıklamalarıyla bilinen Cemile Bayraktar, 'CHP'nin kendisiyle helalleşebileceğini' söyledi.

Cemile Bayraktar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bizim bir helalleşme süreci başlatmamız lazım. Bizi tanımanız lazım. Ne söylediğimizi dinlemeniz lazım" sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerini yorumlayan Bayraktar, "CHP birileriyle helalleşmek istiyorsa bu benim için önemli, ben 28 Şubat'ı yaşamış birisiyim, benle helalleşebilirler. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini de ehemmiyetli, doğru ve isabetli buluyorum" dedi.

Bayraktar AKP'yi "AK Parti kendi seçmenini konsolide etmek ve oy oranının düşmesini engellemek için kutuplaşma siyaseti uyguluyor" sözleriyle eleştirdi.

Bayraktar Yeni Şafak'tan 2016 yılında Erdoğan'ın Mavi Marmara gemisi için söylediği "Bana mı sordunuz" şeklindeki sözlerine "Aslan parçası, İHH'ya vurma da sana vurmayalım, sen Gülen ve Altanlar ile liberalizmi sek içerken, İHH Gazze tünellerindeydi.." şeklindeki cevabı sonrasında kovulmuştu.

 

Cemile Bayraktar CHP Benimle Helalleşebilir