Cengiz'den Falcao Açıklaması: Galatasaray'ı Zor Duruma Düşürmeyeceğine İnanıyorum

TAKİP ET

Sarı kırmızılı takımda sakatlıklar nedeniyle beklentilerin uzağında kalan Kolombiyalı yıldızın devre arasında ayrılma ihtimaline ilişkin Başkan Cengiz, "Devre arasında her şey olabilir" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao hakkındaki transfer iddialarına açıklık getirdi. Sakatlıklar nedeniyle iki sezondur takımını birçok maçta yalnız bırakan tecrübeli golcünün takımdan ayrılma ihtimaline kesin gözüyle bakılıyordu.

Başkan Cengiz, konuya dair "Devre arasında Falcao ile ilgili her şey olabilir" ifadelerini kullandı. "Her şeyin Galatasaray için hayırlısı olmasını diliyorum" diye konuşan Cengiz, "Falcao haysiyetli bir insan, onurlu bir futbolcu. Falcao'nun Galatasaray'ı zor duruma düşürmeyeceğine inanıyorum. Ocak ayında kalacak mı, gidecek mi bilmiyorum" diye konuştu.

Falcao Trabzonspor Maçına Hazır

2020-2021 sezonuna iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu, bir ayı aşkın bir sürenin ardından takımla birlikte çalışmalara başladı.

3-1'lik Göztepe maçında maçı Muslera ile birlikte tribünden izleyen Falcao, Trabzonspor deplasmanında görev verilmesi halinde sahada olabilecek.

galatasaray falcao transfer mustafa cengiz futbol devre arası