Çeşme'de Çin Virüsü Vakaları, Turistler için Sıfırlandı

TAKİP ET

Turizm sezonu iyiden iyiye açılmaya başladıkça Çin virüsü vakalarında da kerameti kendinden menkul ani düşüşler göze çarpıyor. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, ilçede bugün Çin virüsü vakası tespit edilmediğini iddia etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "ekonomi benim sorumluluğumda" diyerek saçma sapan politikalarla ülkenin ekonomisini bir çıkmaza, Türk Lirası'na karşı güveni de telafisi mümkün görünmeyen bir zora soktu. Şu hâlde turizm ve bu sektörden gelmesi umulan dövizler, yegâne çıkış yolu olarak kabul edildiği için Türk ekonomisi güven kazansın diye Çin virüsü vaka sayılarının da "güven verecek" seviyelerde seyretmesi sağlanıyor.

Çeşme Belediyesi ve Belediye Başkanı Ekrem Oran'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre ilçede bugün itibarıyla Çin virüsü vakasına rastlanılmamış.

Söz konusu açıklamada, "'Yasaklar kalktı, nereye gitsek?' diye düşünmeyin. Sağlıklı tatil için Çeşme'ye gelin. İzmir Valiliğinin açıkladığı verilere göre Çeşme'mizde yeni vakaya rastlanmadı" ifadelerine yer verildi.

 

Çeşme vaka sayısı Ekrem Oran Çeşme Belediyesi İzmir Valiliği turizm turizm sezonu tatil tatil beldesi turist İzmir çin virüsü koronavirüs covid-19 salgın pandemi