Ceviz Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Ceviz sabunu jojoba yağı, Hindistan cevizi yağı, ceviz yağı, avokado yağı, zeytinyağı, kenevir tohumu yağı gibi doğal nemlendirici bitki bazlı yağlardan üretilir. Cilt sağlığı için etkili olup daha yumuşak, pürüzsüz, estetik bir görünüm kazanmanıza yardım eder. Lavanta, esansiyel yağı, biberiye esansiyel yağı, yasemin esansiyel yağı gibi pek çok hoş kokulu doğal yağlardan oluşan özel bakım sabunu cildinize peeling görevi görür.

Ceviz sabunu jojoba yağı, Hindistan cevizi yağı, ceviz yağı, avokado yağı, zeytinyağı, kenevir tohumu yağı gibi doğal nemlendirici bitki bazlı yağlardan üretilir. Cilt sağlığı için etkili olup daha yumuşak, pürüzsüz, estetik bir görünüm kazanmanıza yardım eder. Lavanta, esansiyel yağı, biberiye esansiyel yağı, yasemin esansiyel yağı gibi pek çok hoş kokulu doğal yağlardan oluşan özel bakım sabunu cildinize peeling görevi görür.

Ceviz Sabununun Faydaları Nelerdir?

Ceviz sabununun faydaları orijinal, özel bakım ürününün yüksek antioksidan görevi gören pek çok özelliği ile ön plana çıkar. Ceviz sabununun faydalarından bazıları şunlardır:

Yaşlanma karşıtı doğal bakım sabunu serbest radikal içeriği sayesinde oldukça genç, canl,ı dinamik görünmenizi sağlar.

Taze esansiyel yağlardan üretilen özel bakım sabunu ruhunuzu sakinleştirerek derinizi canlı tutar.

Doğal malzemelerden üretilmiş olup ölü hücreleri ortadan kaldırır.

Akne, sivilce, yara gibi tüm cilt problemlerini önleyerek hoş kokusu sayesinde oldukça ferah, canlı, özgür şekilde hareket etmenize yardım eder.

Cildinize daima daha parlak, ışıltılı, sağlıklı ve canlı gürünüm kazandırır.  

Ceviz Sabunu Ne İşe Yarar?

Ceviz sabununu kullananlar ilk kullanımdan itibaren ürünün mucizevi, şifa dolu özel bakım etkilerini  hemen fark eder. Türkiye ve Avrupa'da popüler şekilde tercih edilen ceviz sabunu hormon olan melatonin kaynağı olup uykunuzu düzene sokar. Egzama, kaşıntı, mantar, yara, alerjen oluşumlarını önleyen orijinal sabun, içeriğindeki B vitamini sayesinde stresi azaltır. Yüksek E vitamini ve antioksidan kaynağıdır. Oldukça tercih edilen özel üretim sabun,  bitkisel ilaçların içeriğinde sıklıkla kkullanılır

Ceviz Sabunu Nasıl Kullanılır?

Ceviz sabununun kullanımı su yardımıyla iyice köpürtüldükten sonra bol duru su ile yıkanarak gerçekleştirilir. Düzenli kullanımı sonrasında saç ve cilt sağlığına gözle görülür derecede etki ettiği görülmüştür. Saçların kısa sürede daha gür, parlak ve yumuşak şekilde uzamasına yardım eder. Cilt yüzeyinde peeling etkisi yaratarak cildin daha genç, dinamik, yumuşak ve estetik görünmesine olanak sağlar.

Ceviz Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Ceviz sabununun gün içinde kullanımı en az ikidir. Yüz ve saça hassas şekilde masaj yaparak iyice köpürttükten sonra bol duru suyla durulamanız önerilir. Yıkama sırasında 2-3 dakika bekledikten sonra durulama yapılmalıdır. Saç bakımı, aromaterapi, güzellik, kozmetik ürünlerinde kullanılan özel bakım sabunu esansiyel yağı sayesinde saç ve cildinizi neme doyurur. Koyu lekeleri ve bronzlukları gideren B5 vitamini etkisiyle dikkat çeken özel bakım sabunu, güneşin zararlı etkilerinden korunmanıza yardım eder. E vitamini yumuşatıcı özellikleri ile cildi gençleştirerek daha nemli, pürüzsüz, yumuşak bir ilk gürünüm kazanmanıza olanak sağlar.

Ceviz Sabununun Zararları Nelerdir?

Ceviz sabununun zararları ürünü doğru, ideal, özenli şekilde kullandığınız takdirde yoktur. Bol miktarda E vitamini içeren doğal ürün omega 3 yağ asidi fitosteroller,ellagik asit, flavonoidler, melaronin gibi çeşitli antioksidan içeriklerine sahiptir.  Bunların tümü saç ve cilt sağlığınızı koruyarak sinerji içinde çalışır ve cildinizi derinlemesine besler. Duşta vücut losyonu ile düzenli olarak uyguladığınızda yüzde ve vücutta kökleşen mikropları önlediğini görürsünüz. Cildi derinlemesine koruyup yatıştıran özel sabun, cildi aydınlatarak ışıltılı,  pamuksu, estetik görünüm kazandırır. B5 ve E vitamini bakımından zengin olup parlatıcı, gözenek sıkılaştırıcı, gençleştirici etkisi ile cildinizi adeta yeniler. İçeriğindeki özel yağlar yoğun nemlendirici görevi görür. 

Ceviz Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Ceviz sabununun satış fiyatı 12TL ile 90 TL arasında değişir. Ürünün miktarı, marka kalitesi ve içeriğinde kullanılan farklı yapıdaki bileşenler ceviz sabununun fiyatının farklılık göstermesinde oldukça etkilidir. Bütçenize uygun kolaylıkla satın alabileceğiniz ceviz sabunu saymakla bitmez şifalı, tedavi edici, özel bakım etkisiyle günümüzde oldukça yoğun ilgi görmektedir.