Ceza Yememek için Polisten Kaçtı, Tırmandığı Kayalıkta Mahsur Kaldı

TAKİP ET

Tam kapanma tedbirlerini ihlal eden bir vatandaş, polisten kaçarken tırmandığı kayalıkta mahsur kalınca imdadına kurtarma ekibi yetişti. Yaklaşık 4 saat süren çetin bir çalışmanın ardından S.Ç., halat yardımıyla kurtarıldı.

Bursa'ya bağlı Osmangazi ilçesinde bulunan Maksem Mahallesi'nin Uludağ eteklerindeki Gökdere Deresi mevkiine giden S.Ç (23), serinlemek için bir süreliğine suya girdi.

Ormanlık alanda bulunduğu sırada bölgede uygulama yapan polisleri gören S.Ç., tam kapanma tedbirlerine uymadığı için güvenlik güçlerine görünmeden dağa doğru kaçtı. Yaklaşık 100 metrelik kayalığa tırmanan S.Ç., burada mahsur kalınca durumu cep telefonuyla arkadaşlarına bildirdi. Bunun üzerine durumdan haberdar olan polis, bölgeye AFAD ve Yıldırım Belediyesi arama kurtarma ekiplerini yönlendirdi.

Kayalıklara tırmanan ekipler, yaklaşık 4 saat süren çetin bir çalışmanın sonucunda halat yardımıyla S.Ç.'yi kurtardı. Sağlık durumu iyi olan S.Ç. ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Bursa Osmangazi Tam kapanma covid-19 kovid-19 tedbirler sokağa çıkma yasağı polisten kaçarken kayalıklara tırmandı kayalıklarda mahsur kaldı ceza yememek için polisten kaçtı kayalıklarda mahsur kalan kişi çin virüs