Cezaevinden İzinli Çıkan Adam, Boşanma Aşamasında Olduğu Kadına Kurşun Yağdırdı

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde cezaevinden izinli çıkan adam, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen kadına kurşun yağdırdı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen bir adam, boşanma aşamasında olduğu kadına silahlı saldırı düzenledi. Yaşanan olayda, bir motosikletin üzerinde olan talihsiz kadın ve motosikletin sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, oay, saat 20.00 sıralarında Oba Mahallesi Eski Gazipaşa Caddesi üzerinde yaşandı. Boşanma aşamasındaki eş B.D. (52), H. B. idaresindeki 07 HAM 27 plakalı motosiklette yolculuk yapan R.D. isimli kadını aracıyla takibe aldı. Motosikleti bir süre takip eden B.D., uygun bir an bulunca kadını hedef alarak motosiklete kurşun yağdırdı.

Kurşunların hedefi olan R.D. ve motosiklet sürücüsü H.B. yaralanırken, B.D. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından R.D.’yi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, H.B.’yi ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı.

Vücudun çeşitli yerlerine 5 mermi isabet eden R.D.’nin durumunun kritik olduğu, H.B.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı. Olay sonrası soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan B.D.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 adet boş kovan bulundu.

Öte yandan, B.D.’nin yaklaşık 4 yıldır cezaevinde olduğu ve bir süredir Çin virüsü salgını nedeniyle izinli olarak dışarıda bulunduğu bildirildi.

antalya alanya boşanma aşamasındaki eski eş kurşun yağdırdı silahlı saldırı saldırdı eşine cezaevi adam şahıs izinli çıkan yaralandı yaraladı iki kişi 5 mermi kurşun isabet ağır yaralı kritik