Chelsea İçin Tekliflerde Muhsin Bayrak Yok: Yanlış E-posta Adresine Gönderdik

TAKİP ET

Chelsea kulübünü satın alacağını iddia eden Muhsin Bayrak'ın teklif göndermediği ortaya çıktı.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı sonrasında yaptırım uygulanan Rus oligark Roman Abramovich, Chelsea'yi satışa çıkarmıştı.

Abramovich'in kulüpteki tüm yetkileri elinden alınırken, bu satıştan elde edilecek gelirden Rus oligarkın muaf tutulacağı belirtilmişti.

Chelsea'nin satışı için Türkiye'den Muhsin Bayrak talip olduğunu açıklamıştı. Ancak açıklanan teklif verenler arasında Muhsin Bayrak yer almadı.

Reuters'a konuşan Muhsin Bayrak, teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini ve bunun prosedürle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirtti. Bayrak, üzgün olduğunu dile getirdi.

Bayrak, yanlış e-posta adresine posta gönderdiklerini ileri sürdü. AB Group'un avukatları, ABD yatırım bankasına teklif vermek yerine genel bir e-posta adresi kullanarak İngiltere Dijital, Kültür Medya ve Spor Departmanı ile temasa geçti.

Chelsea için Amerikan Beyzbol Ligi (MLB) ekiplerinden Chicago Cubs'un sahibi Ricketts ailesi, İngiliz emlak yatırımcısı Nick Candy liderliğindeki konsorsiyum ve Liverpool'un eski başkanı "Sir" unvanlı Martin Broughton ile "Lord" unvanlı Sebastian Coe ikilisi
 teklif verdi.