CHP Başakşehir İlçe Başkanı: CHP'li Kadınlar Bereketlidir, Sizden 6 Çocuk Bekliyorum

TAKİP ET

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, CHP'li kadınlara 6 çocuk yapmaları çağrısında bulundu.

AKP'li Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllardır süregelen ''En az 3 çocuk'' baskısı, yerini bu kez CHP'li isimlerin ''6 çocuk'' baskısına bıraktı.

Yokuş aşağı giden ekonomi, giderek artan çocuk istismarları, ülkede yaşanan problemlere bağlı olarak artan aile içi şiddet ve 'anne' olması gerekirken 'ceset' olan kadınların sayısının her geçen gün arttığı görülen Türkiye'de erkeklerin 'çocuk emirleri' bitmek tükenmek bilmeden devam ediyor.

Eşler arasında konuşulması gereken konuları gündemine taşıyan ve türlü türlü şakalarla kendisinde kadın bedeni üzerinde söz söyleme hakkı gören CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, CHP'li kadınlarla bir araya geldiği toplantısında söylediği sözlerle dikkat çekti.

Biz 6 Okçuyuz, Sizden 6 Çocuk Bekliyorum

Kendisinin 3 çocuğu olduğunu ve 3 tane daha beklediğini söyleyen Bakır, bir araya geldiği kadınlara seslenerek, "Biz Atatürk'ün yolunda müreffeh bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Sizden en az 6 çocuk bekliyorum. Biz altı okçuyuz, onu söyliyim" ifadelerini kullandı.

AKP iktidarının baskılarını, yolsuzlukları, eğitimin çöküşünü, işsizlik intiharlarının artmasını, kadınların katledilmesini, devlet içindeki mafya yapılanmasını ve daha birçok sorunu konuşması gerektiği yerde ailelerin karar vereceği çocuk sayısını konuşan Bakır'ın sözlerini idrak edemeyen kadınlar da kahkahalar eşliğinde Bakır'ı alkışladı.

 

chp başakşehir ilçe başkanı deniz bakır 6 çocuk altı chp kadın bereketli ok atatürk