CHP Bu Sefer Denizin Altında Sordu: 128 Milyar Dolar Nerede?

TAKİP ET

CHP Marmaris İlçe Örgütü, '128 milyar dolar nerede?' sorusunu denizin altına taşıdı.

Merkez Bankası'ndan satılan 128 milyar doların nereye gittiği sorusuna iktidar bir türlü cevap veremezken, CHP 128 milyar doların nereye gittiğini farklı yerlerde ve farklı şekillerde sormaya devam ediyor.

Son olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne CHP'li milletvekilleri Mahmut Tanal, Ali Mahir Başarır ve Sera Kadıgil tarafından '128 milyar dolar nerede?' pankartı asılmıştı.

Bu sefer de CHP Marmaris İlçe Örgütü, '128 milyar dolar nerede?' sorusu ile birlikte 'Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?' sorusunu denizin altından sordu.

Dalış gerçekleştiren CHP'li üyeler, söz konusu soruların yer aldığı pankartı denizin altında açarak poz verdiler. 

CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, eylemleriyle ilgili "Kamuoyunda farkındalık yaratmak için, bölgemiz de deniz bölgesi olduğu için deniz altında, bu pankartlarla bir video çektik. Bu soruları daha önce örgütlerimiz dile getirdiler ama cevap alınamadı. Bu, 10 bin dolar alan siyasetçi meselesini de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ortaya attı ama kim olduğunu söylemedi. Sorularımızı cevap alamadığımız takdirde; bu soruları havada, karada sormaya devam edeceğiz. Hatırlatacağız" ifadelerini kullandı.

128 milyar dolar nerede chp denizin altında marmaris marmaris ilçe örgütü taşıdı mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi kim köprü sordu