CHP'de 'Etimesgut Krizi': Mansur Yavaş Etimesgut'a Değil, Hiçbir İlçeye Karışamaz

TAKİP ET

CHP Parti Meclisi'nde Etimesgut Belediye Başkan Adayı tartışılırken, Mansur Yavaş'ın rest çektiği, PM üyelerinin de ''Mansur Yavaş Etimesgut'a değil. Hiçbir ilçeye karışamaz. Tek bir isim dahi söyleyemez'' dediği iddiası gündeme geldi.

CHP'de Etimesgut Belediye Başkan Adaylığı için ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun ismi gündeme gelmiş ve konu görüşülmesi için Parti Meclisine (PM) taşınmıştı. 

Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'den Etimesgut Belediye Başkan Adayı Olacağı İddia Edildi

Gazeteci Sevilay Yılman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, aday ismi konusunda kriz yaşandığını ileri sürdü. Mansur Yavaş'ın rest çektiğini belirten Yılman, PM üyelerinden bazılarının ise Yavaş için ''Mansur Yavaş Etimesgut’a değil. Hiçbir ilçeye karışamaz. Tek bir isim dahi söyleyemez'' dediğini iddia etti.

'Ankara’yı Onunla Kazanacağımıza Kazanmayalım'

Sevilay Yılman, yazısında şu ifadeleri kullandı:

''Büyük kriz var Ankara’da şu an… Mansur Yavaş rest çekti ve şaka gibi ama PM’den bazıları, “Mansur Yavaş Etimesgut’a değil. Hiçbir ilçeye karışamaz. Tek bir isim dahi söyleyemez” diyerek ayak sürtüyorlar ve hatta “Aday olmayabilir” denildiğinde, “Olmazsa olmasın! Ankara’yı onunla kazanacağımıza kazanmayalım!” diyorlar.

Allahtan aklı selim PM üyeleri ve bazı MYK üyeleri var ve onlar ortayı bulmaya çalışıyorlar.

Bu arada Erdal Beşikçioğlu’na da Etimesgut İlçe Örgütünden büyük tepki var. Onlar onu da istemiyor. Haydi bakalım…''

Etimesgut İçin Mesut Özarslan İsmi Geçmişti

TamgaTürk'ün yaptığı kulis haberinde daha önce İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan ve Ankara Kurucu İl Başkanı olan ve İYİ Parti'den geçtiğimiz günlerde istifa eden Mesut Özarslan'ın, CHP'den Etimesgut Belediye Başkan Adayı olmak istediği iddiası gündeme gelmişti.

Kulis | Mesut Özarslan'ın CHP'den Etimesgut Belediye Başkan Adayı Olmak İstediği İddia Edildi

 

 

CHP parti meclisi mansur yavaş erdal beşikçioğlu Etimesgut mesut özarslan belediye başkan adaylığı