CHP'de 'Hendek Destekçisi' İsim İlçe Başkanı Oldu

TAKİP ET

Kürtçü terör örgütü PKK'nın Hendek olaylarını yaşattığı dönemde sosyal medyada destek yazıları yazan Kenan Otlu, CHP Maltepe İlçe Başkanı seçildi. Eren Erdem, 'Can kardeşim' hitabı ile duyurdu.

CHP'de kongre süreci devam ederken il ve ilçe başkanları belli olmaya devam ediyor.

Maltepe'de gerçekleşen ilçe kongresinde ise kazanan isim 209 oy ile eski CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu oldu. Otlu'nun karşısında ise Maltepe Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Olcay Yılmaz ise 193 oyda kaldı.

CHP Maltepe İlçe Başkanı olarak seçilen Otlu'nun ise Kürtçü terör örgütü PKK'nın 'Hendek' olayları dönemlerinde bölücü örgüt için sosyal medya hesabından yazdığı destek mesajları gündeme geldi.

'Bu Zulmün Karşısında Omuz Omuza Duralım'

Otlu'nun 2015 yılında Hendek olayları döneminde Kürtçü-bölücü örgüte destek için yazdığı destek mesajları ise tekrar gün yüzüne çıktı. Otlu, 2015 yılında verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Biz nasıl Gezi'de yan yana durduysak, nasıl 1 Mayıs'ta birlikte gaz yediysek, Ankara katliamında kanlarımız birbirine nasıl karıştıysa bu zulmün karşısında da yan yana, omuz omuza duralım. Barikatta da, alanda da, faşizme karşı omuz omuza duralım. "

'Bu İş Ya Mecliste Ya Sokakta Bitecek'

Otlu, 2017 yılında sosyal medya hesabından yazdığı hadsiz ifadede ise Türk Devletini tehdit ediyor.

''Bu iş ya Mecliste ya da sokakta bitecek.

Sahibine hizmet için soytarılık yapanlar, tarihe kara bir leke olarak düşecekler.''

Eren Erdem: Can Kardeşim

CHP'li Eren Erdem ise CHP Maltepe İlçe Başkanı seçilen Kürtçü terör örgütü destekleyicisi Kenan Otlu'yu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında 'Can kardeşim' ifadeleri ile duyurdu.

 

 

chp pkk chp maltepe eren erdem chp kongre hendek olayları kenan otlu