CHP'de Kazan Kaynıyor: İstanbul'da 18 İlçe Başkanı Kaftancıoğlu'ndan Habersiz İmamoğlu'yla Görüştü İddiası

TAKİP ET

CHP'li 18 ilçe başkanının 15 Haziran'da Canan Kaftancıoğlu'ndan habersiz Ekrem İmamoğlu ile görüştüğü ve bu toplantının Kaftancıoğlu'nu rahatsız ettiği dile getirildi.

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP'de "değişim" tartışmaları devam ediyor.

 Halk TV yazarı Seyhan Avşar'ın iddiasına göre İstanbul'da 18 ilçe başkanı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun bilgisi dışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile toplantı yaptı. Kaftancıoğlu'nun ise görüşmeden rahatsız olduğu ileri sürüldü.

Halk TV yazarı Avşar, 15 Haziran'da yapılan toplantıdan 2 gün sonra Kaftancıoğlu ile ilçe başkanlarının Kadıköy'de bir araya geldiklerini belirtti. 

Görüşmeye CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ün katılmadığını aktaran Seyhan Avşar, Düzgün'ün bu toplantıdan günler sonra ilçe başkanlığı görevinden alındığını belirtti.

Seyhan Avşar'a konuşan Kaftancıoğlu'na yakın bir isim ise, "Düzgün hakkında 3 yıldır devam eden şikayetler vardı. İki ilçe başkan yardımcısının şikayeti var. Toplantı yapıldı ve görevden alınmasına karar verildi" dedi. 

Kaftancıoğlu ve İmamoğlu arasında bir süredir gerginlik olduğu biliniyor. Kaftancıoğlu'nun CHP'de değişim harekete geçmeye hazırlanan İmamoğlu'na karşı Kılıçdaroğlu'nun yanında olacağı belirtiliyor.

chp chpde değişim imamoğlu kaftancıoğlu istanbul