CHP'den Mansur Yavaş Açıklaması: Yavaş, Belediye Başkanı Olarak Seçilmiştir

TAKİP ET

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı için zikredilmesine ilişkin açıklama yaptı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, "Sahada en çok duyduğumuz isim Mansur Yavaş" demiş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığı'na aday gösterilmesi için çağrı yapmııştı.

Ümit Özdağ: Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'e Sesleniyorum, Mansur Yavaş'ı Aday Gösterin!


Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Kavuncu'nun sözlerine ilişkin "Sayın Yavaş, Ankaralılar tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Bütün belediye başkanlarımız gibi üstün hizmet vermektedir. Ortak Cumhurbaşkanı adayımız 6’lı masada belirlenecek, hem Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. cumhurbaşkanı hem de herkesin cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.

"Her Şey Zamanında ve Zemininde Yapılacak"

Cumhurbaşkanı adayı çok merak ediliyorsa seçim kararı alınması gerektiğini vurgulayan Öztrak, "Seçim öncesi, seçim günü ve sonrası birlikte yol yürüme kararı çıkmıştır. Her şey zamanında ve zemininde yapılacaktır" diye konuştu.

1,3 milyon Suriyeliye vatandaşlık verildiği iddiasına da değinen Öztrak, "Yakından takip ediyoruz. Sandıklara sahip çıkmaya kararlıyız. Gerekirse son seçimde olduğu gibi her yerde oy çuvallarının da üstünde yatacağız" ifadelerini kullandı.

Bekir Ağırdır: Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Aday Adayı Listesinde Artık Yok

chp mansur yavaş açıklaması belediye başkanı olarak seçilmiştir