CHP'den Mansur Yavaş'ı Tehdit Eden Bahçeli'ye Cevap

TAKİP ET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

(Görsel: Birgün) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  partisinin grup toplantısı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada kullandığı "Üzücü olaylar yaşandı geçen hafta. Milliyetçi Hareket Partisi olarak konunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" şeklindeki Mansur Yavaş'a yönelik tehditleri sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

MHP İl Başkanı Saldırdı, MHP Lideri Bahçeli, Mansur Yavaş'ı Tehdit Etti


Bahçeli'nin sözlerine resmi Twitter hesabından cevap veren CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, "Orada dur Bahçeli! Mansur Yavaş'ın arkasında her şeyin farkında olan, gönül rahatlığıyla gidip oyunu veren halkın ve gençliğin nefesi var. Tehditleriniz acizliğinizdir!" ifadelerini kullandı.

Orada dur Bahçeli!@mansuryavas06'ın arkasında her şeyin farkında olan, gönül rahatlığıyla gidip oyunu veren halkın ve gençliğin nefesi var.
Tehditleriniz acizliğinizdir! https://t.co/bgV9r3fv4e

— Seyit Torun (@Seyit_TORUN) November 30, 2021

MHP Ankara Büyükşehir Belediyesi mansur yavaş devlet bahçeli abb tehdit seyit torun