CHP'den 'Montajcı Sahtekarlarla Helalleşmeyeceğiz' Yazılı Siyah Çelenk

TAKİP ET

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, üzerinde ''Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz'' yazılı siyah çelengi, AKP İstanbul İl Başkanlığına bıraktı.

AKP'li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu videonun 'montaj' olduğunu kabul etmesi üzerine gelen tepkiler devam ediyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün beraberindeki heyet ile AKP İstanbul İl Başkanlığına üzerinde ''Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz'' yazılı siyah bir çelenk bıraktı ve "Seçim yarışında adil olmayacağınızı biliyorduk. Tüm televizyon kanallarını, TRT'yi arkanıza alacağınızı biliyorduk. Sesimizi duyurmamıza devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızı yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk"  ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'nun açıklamarından öne çıkanlar:

'Bu Organize Kötülüğü, Şeytanı Bile Utandıracak Kadar İleri Bir Seviyeye Taşıdınız.'

''Siz bu organize kötülüğü, şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz ve içinizdeki kötülüğü sadece bizim değil, Türk milletinin üstüne boca ettiniz. Montaj kasetlerle olmayanı varmış gibi gösterdiniz, sahtekarlık yaptınız. Sahteliği her yerinden akan görüntüleri miting alanlarında göstermekle kalmadınız, “mitingi canlı yayınlıyor” görüntüsü altında tüm yandaş kanallarınızdan milyonlara izlettirdiniz. Güç, para ve iktidar için tüm değerlerinizi bir kenara bırakalı, hakikatin ötesine geçeli çok olmuştu. Siz hakikatin ötesini bile aştınız, o dipsiz kuyunun karanlık, rutubetli köşelerinden çamur siyasetini kendinize yol bellediniz."

'Asla Helalleşmeyeceğiz, Hesaplaşacağız'

"Kötülüğü kendisine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak bırakanlar ile asla helalleşmeyeceğiz, hesaplaşacağız. Bu ülkenin evlatları 28 Mayıs'ta yarattığınız cehennemin kapılarını sonuna kadar kapatacak ve o kapıları iyilikle mühürleyecek" diyen Kaftancıoğlu, konuşmasını ''Çünkü bu vatan, toprağına göz dikenlere, kendisine cehennemi layık görenlere karşı iyilikte birleşerek, umudu kuru sofrasına katık ederek kuruldu. Unutmayın: Biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz. Millet affetmeyecek. Tarih affetmeyecek."  ifadeleri ile sonlandırdı.

chp chp istanbul il başkanlığı akp akp istanbul il başkanlığı kemal kılıçdaroğlu millet ittifakı recep tayyip erdoğan cumhur ittifakı montaj trt cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur 28 mayıs