CHP'den Ömer Çelik'in 'Ekran' Davetine Yanıt Geldi: Tek Hayırlı Adım 'Hemen Seçim' Kararı Almanız

TAKİP ET

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaptığı davete "ekran daveti" ile yanıt veren AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e CHP Sözcüsü Faiz Öztrak'tan yanıt geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün gece yaptığı açıklamada "helalleşme" çağrısını hatırlatmış, "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız" demiş, Meclis'e bir kanun teklifi sunacaklarını duyurmuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan Başörtüsü Mesajı: Yarın Kanun Teklifimizi TBMM'ye Sunuyoruz

Kılıçdaroğlu'nun mesajının ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla halkı yarın Erdoğan'ın yapacağı konuşmayı izlemeye davet etmişti:

"Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz.  Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır."

Kılıçdaroğlu'nun Ardından AKP de Halkı Ekran Başına Davet Etti

CHP'den AKP Sözcüsü Çelik'e Jet Yanıt

AKP Sözcüsü Çelik'e sosyal medya hesabından yanıt veren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Sn. Ömer Çelik, 20 yılın sonunda hak ve özgürlükler konusunda AK Parti’nin ülkemizi getirdiği nokta milletin malumudur. Bu dakikadan sonra, metal yorgunu kadrolarınızın millet için atabileceği tek hayırlı adım, çarşamba randevunuzda 'hemen seçim' kararı almanızdır" ifadelerini kullandı.

chp ömer çelik ekran davetine yanıt geldi tek hayırlı adım hemen seçim kararı almanız faiz öztrak kemal kılıçdaroğlu başörtüsü