CHP: Erdoğan İmamoğlu'ndan Özür Dilemelidir

TAKİP ET

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Erdoğan'ı Kanal İstanbul ile ilgili kullandığı ifadelere dikkat çekerek hakkında soruşturma başlatılan İmamoğlu'ndan özür dilemeye çağırdı.

Cuma namazından sonra Üsküdar’daki Hazreti Ali Camii’nin çıkışında açıklamalarda bulunan Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul için "Benim çılgın projem" dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç bu ifadeler üzerinden açıklamalarda bulundu.

Özkoç, Erdoğan’ı Kanal İstanbul ile ilgili kullandığı ifadelere dikkat çekerek soruşturma başlatılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan özür dilemeye çağırdı.

Özkoç, "Erdoğan, 'Kanal projesi benim çılgın projemdir' demiş. Daha önce devlet projesi demişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, bu bir devlet projesi değil deyince kendisine soruşturma açıldı. Şimdi, kendisi itiraf etti. Kimin projesiymiş? Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesiymiş. Recep Tayyip Erdoğan derhal Ekrem İmamoğlu'ndan özür dilemelidir. Kendisine ve millete bir özür borcu vardır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Engin Özkoç İstanbul Güncel Son Dakika akp kanal istanbul tartışması kanal istanbul projesi istanbul büyükşehir ekrem imamoğlu erdoğan engin özkoç chpden özür beklentis