CHP Esenyurt İlçe Başkanı, Kılıçdaroğlu'nun İstifasını İsteyen Vatandaşları Tehdit Etti

TAKİP ET

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen vatandaşları tehdit etti.

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen vatandaşları tehdit etti.

Ergin, Twitter'da popüler olan Fatih Koparan adlı gezgin vatandaşın Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdığı tivitini yanıtlayarak Koparan'ı açıkça tehdit etti.

Ergin, "Gel bekliyoruz, gelmemezlik etme ama, ölçü aletlerimiz mevcut bekliyoruz" ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıranlara şiddetle karşılık vereceklerini ifade etti.

Dakikalar önce gerçekleşen olay üzerine Ergin, şimdiden sosyal medyada kullanıcıların büyük tepkisiyle karşılaştı. Ergün, henüz paylaşımını silmezken konuya dair CHP kanadından da bir açıklama yapılmadı. 

Gel bekliyoruz, gelmemezlik etme ama, ölçü aletlerimiz mevcut bekliyoruz

— HÜSEYİN ERGİN (@huseyinergin97) 5 Haziran 2023

Gençlik Kolları Başkanı da Vatandaşlara Parmak Sallamaya Başladı

İlçe Başkanı Ergin'in ardından CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdinç Aktaş da gezgin vatandaş Fatih Koparan'ı yanıtlayarak hakaretler yağdırdı. Aktaş, dakikalar sonra tivitini sildi ancak ekran görüntüleri ve Ergin'in asıl tivitine verdiği beğeni hâlâ duruyor.

İstanbul'un ve Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olan Esenyurt, küçük bir yüzölçümünde 1 milyondan fazla vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Esenyurt'ta belediye, son yerel seçimlerde ilk kez CHP'ye geçmişti.

hüseyin ergin chp esenyurt ilçe başkanı vatandaşları tehdit etti kılıçdaroğlu ölçü aletlerimiz mevcut erdinç aktaş