CHP Genel Başkan Yardımcısı, Kılıçdaroğlu'na ''Hadi Hadi, Yürü'' Diyen Kadın Hakkında Açıklama Yaptı

TAKİP ET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Çorum ziyareti sırasında Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yaptığı saygısızlıkla gündeme gelen kadın hakkında açıklama yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Çorum'a ziyarete giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na "Hadi hadi hadi" diyen kadın hakkında açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu'na yapılan terbiyesizliğin Anadolu misafirperverliğine yakışmadığını vurgulayan Kuşoğlu, “Dün Kemal Kılıçdaroğlu’na Anadolu misafirperverliğine yakışmayan yeni bir yüz gösterildi. Anadolu insanı asla böyle değildi. Misafirperverlik olmadığı gibi ar, nezaket ve edepten de yoksundu. Bu Anadolu’nun Erdoğan iktidarı ile ekonomi ve dış politika yanı sıra ahlaki çöküşüdür” dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut da sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Mevlana'dan Pir Sultan'a, Hacı Bektaş'tan Yunus Emre'ye bu topraklar hep barışın, sevginin, hoşgörünün toprakları olmuştur. Dün Çorum ilimizi ziyaret eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan nezaketsiz tavır, tam bir edepsizliktir. 1000'lerce yıllık kadim Anadolu misafirperverliğine AKP zihniyeti tarafından gölge düşürüldü" ifadelerini kullandı.

chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu çorum hadi yürü kadın açıklama bülent kuşoğlu