CHP Genel Merkez Binasında Çelik Vidalarla Sabitlenmiş Dev Ekrana '128 Milyar Dolar Nerede?' Sorusu Yansıtıldı

TAKİP ET

CHP tarafından Türkiye'nin dört bir yanına asılan '128 milyar dolar nerede?' pankartlarının polis zoruyla kaldırılmasının ardından Genel Merkez binasındaki dev ekrana '128 milyar dolar nerede?' sorusu yansıtıldı.

CHP tarafından 40'tan fazla ildeki panolar ile il-ilçe başkanlığı binalarına asılan '128 milyar dolar nerede?' pankartları iktidar kanadında rahatsızlık uyandırdı ve polis zoruyla kaldırıldı. Savcılık ve mülki idare amirlerinin talimatları sonrası harekete geçen polisker, önce panolardan ardından da CHP’nin il ve ilçe binalarından “128 milyar dolar nerede?” yazılı pankartlar, kiralık vinçlerle yerlerinden söküldü.

Bu gelişmelerin ardından yeni bir yol izleyen CHP, “128 milyar dolar nerede” sorusunu genel merkez binasına taşıdı. Ankara Söğütözü’nde bulunan CHP Genel Merkezi’nin Anadolu Bulvarı’na bakan cephesindeki dijital dev ekrana, “128 milyar dolar nerede” sorusu yansıtıldı. CHP tarafından "iktidarı rahatsız ediyor" şeklinde aktarılan sorunun, genel merkezin çelik konstrüksiyon bulunan kısmında dev vidalarla sabitlenmiş olan dev ekrana yansıtılmasıyla polisin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Ayrıca, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve CHP milletvekilleri öncülüğünde, Türkiye genelinde CHP örgütlerinde görev alan parti üyeleri, sosyal medya profil fotoğraflarını “128” ifadesinin yer aldığı resimlerle değiştirdi.

chp genel merkez konstrüksiyon çelik vidalar dev sabitlendi dev ekran yansıtıldı 128 milyar dolar nerede getirildi söğütözü ankara polis vinç pankart pano afiş