CHP ''Hani Yasaktı'' Dedi ''Love Erdoğan'' Pankartı İndirildi

TAKİP ET

Karaman'da CHP'nin şikayeti üzerine AKP İl Başkanlığı'na asılan 'Love Erdoğan' pankartı indirildi.

''Koronavirüsle mücadele kapsamında afiş ve pankart asma yasağı'' getirilen Türkiye'de pankart krizi sürüyor. CHP'nin astığı ''128 Milyar Dolar Nerede?'' afişlerini ve SOL Partinin ''İstanbul Sözleşmesi'' pankartlarını engelleyen AKP'ye ''Love Erdoğan'' darbesi geldi.

CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, AKP İl Başkanlığı’na asılan '‘Love Erdoğan'’ afişinin 'koronavirüsle mücadele' kapsamında kaldırılması gerektiğini söyleyerek afişi ihbar ettiklerini belirtti.

“Pankartı astık. 2 gün boyunca emniyet yetkilileri indirilmesini sözlü olarak istedi. Biz de savcılık ve valilik kararı olmadan indirmeyeceğimizi söyledik. 14 Nisan Çarşamba günü güvenlik güçleri valilik kararı ile parti binamıza geldiler. Kİorona önlemleri kapsamında pankart asmanın, bildiri dağıtmanın bir ay yasaklandığını söylediler. Biz de pankartı indirdik'' diyen Kağnıcı, kendilerine tebligat gönderildiği gün AKP il binasında ''Love Erdoğan'' afişinin asılı olduğunu, kendilerine koyulan yasak kapsamında afişi ihbar ederek binadan indirilmesini sağladıklarını açıkladı.

love erdoğan koronavirüsle mücadele afiş pankart asma yasağı chp akp cem kağnıcı