CHP Hatay Milletvekili Adayı Atahan'dan Seçmen Hemşerilerine Çağrı: Şehrimize Gelin, Oylarımıza Sahip Çıkalım

TAKİP ET

CHP Hatay Milletvekili Adayı Bekir Atahan, Hatay'da yaşayan ancak başka illerde ikamet eden yurttaşlara 'seferberlik çağrısı' yaptı. Atahan, iktidarın Hatay Havalimanı'nı inişlere kapatarak seçmenlerin oy kullanmasını engellemeye çalıştığını iddia etti. Atahan, 'Şehir dışından Hatay'a gelip oy kullanılırsa Hatay müthiş bir sonuç alacak' dedi.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Bekir Atahan, Hatay’da yaşayan ancak başka illerde ikamet eden yurttaşlara “seferberlik çağrısı” yaptı. Atahan, iktidarın Hatay Havalimanı’nı inişlere kapatarak seçmenlerin oy kullanmasını engellemeye çalıştığını iddia etti. Atahan, “Şehir dışından Hatay’a gelip oy kullanılırsa Hatay müthiş bir sonuç alacak” dedi.

“Havaalanında ne sorun varsa çözün”

Atahan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda Hataylı seçmenlere seslendi. Atahan, şöyle konuştu:

"Hatay Havalimanı inişlere kapalı ama kalkışlara açık. Mevcut iktidar ülkenin dört bir yanına dağılan seçmenlerimizin hava yoluyla şehre gelmesini engelleyerek onları karayoluna sevketmek ve onların oy kullanmasını engellemek istemektedir. Seçmenlerimiz bu oyunu görerek önceden bu artniyetli oyunu görmeli ve şehre 4-5 gün önceden Hatay’a gelerek oy kullanmalıdır.

Buradan yetkililere de sesleniyorum. Havaalanında ne sorun varsa çözüp havaalanını açın. Bu oyun ters teper. Hatay Havalimanını yolcu inişlerine açın."

bekir atahan hatay hatay havalimanı karayolu seferberlik çağrısı