CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, AKP Hatay İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

TAKİP ET

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, AKP Hatay İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Zafer Partisi heyeti Hatay Valisi tarafından verilen hukuksuz emirle şehre alınmadığı sıralarda Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, AKP Hatay İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarette çekilen fotoğraf AKP Hatay Kadın Kolları Başkanlığı tarafından CHP'li Serkan Topal'a teşekkür edilerek paylaşıldı. Zafer Partililerin Hatay girişinde durdurulduğu bir sırada yapılan ziyaret sosyal medyada tepki çekti.

Ne Olmuştu?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki partililer, Hatay'a girmek isterken jandarma kuvvetleri tarafından durduruldu.

Hatay Sınırına Mayın Yerleştirmeye Giden Ümit Özdağ Jandarma Tarafından Durduruldu


Türk Milletvekili Özdağ'ın Türk toprağı Hatay'a hukuksuz olarak alınmamasının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce gibi isimler Zafer Partisi'ne destek açıklaması yaparak Hatay Valiliği'nin hukuksuzluğuna tepki gösterdi.

Vatandaşların farklı şehirlerden pek çok araçla Özdağ'ın yanına gitmek üzere hareket ettiği bildirildi. Özdağ, şehre girişlerine izin verilinceye kadar oradan ayrılmayacaklarını ve Hatay'ın anavatana katıldığı gün olan 9 Temmuz'a kadar bekleyeceklerini duyurdu.

Ümit Özdağ Türk Toprağı Hatay'a Alınmadı: 9 Temmuz'a Kadar Buradayız

chp hatay milletvekili serkan topal akp hatay il başkanlığı ziyaret etti