CHP Kurultayı'nda Divan Başkanlığı'nı İmamoğlu Yapacak

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi. Görüşmede Kılıçdaroğlu'nun, İmamoğlu'na Kurultay'da Divan Başkanlığı teklifini ilettiği, İmamoğlu'nun teklife olumlu yaklaştığı bildirildi. 4-5 Kasım tarihlerindeki Kurultay'da Divan Başkanlığı'nı Ekrem İmamoğlu yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir araya geldi. Görüşmede Kılıçdaroğlu'nun, İmamoğlu’na Kurultay’da Divan Başkanlığı teklifini ilettiği, İmamoğlu’nun teklife olumlu yaklaştığı bildirildi. 4-5 Kasım tarihlerindeki Kurultay'da Divan Başkanlığı'nı Ekrem İmamoğlu yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile saat 09.30'da Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde bir araya geldi.

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki basına kapalı görüşme bir saat sürdü.

Farklı araçlarla tesisten ayrılan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Gerginliğin olmadığı belirtilen görüşmede, her iki isim de 'adil koşullarda yarışılan bir kurultay' istedi.

Kılıçdaroğlu'nun, İmamoğlu’na Kurultay’da Divan Başkanlığı teklifini ilettiği, İmamoğlu’nun teklife olumlu yaklaştığı bildirildi.

İki isim Divan Başkanlığı için anlaştı. CHP'de genel başkanın seçileceği kurultayda Divan Başkanlığı'nı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

chp kurultayı imamoğlu kurultay ekrem imamoğlu imamoğlu divan başkanlığı