CHP'li Gürsel Tekin İYİ Partililere Cevap Verdi: Benim Düşüncemi Zincirleyecek Bir Babayiğit Yoktur

TAKİP ET

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, HDP'ye bakanlık verilebileceğini söylediği açıklamasının bireysel görüşü olduğunu belirterek İYİ Partililere cevap verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada iktidara gelmeleri halinde HDP'ye bakanlık verilebileceğini söylemişti.

Gürsel Tekin'in açıklaması, İYİ Partili üst düzey isimlerin tepkisini çekmişti.

Kendisine yönelen tepkilere cevap veren Gürsel Tekin, tv100'de Gürkan Hacır'ın sunumuyla ekranlara gelen Taksim Meydanı programına katılarak şu açıklamayı yaptı:

"Bireysel Düşüncem..."

"Benim arkam da önüm de çok temizdir. Siyasette olabildikçe temiz durmaya çalışıyorum. Siyaset çok kirlendi. En çok iftiralara maruz kalan siyasetçilerden biriyim. Bir tanesi bile doğru değil, çok şükür. Partimize, ülkemize katkı olsun diye çaba sarf ediyoruz.

Benim söylediklerim o kadar açık, o kadar aleni ki... Altılı masayı incitecek, üzecek bir tek cümlem yoktur. Bu benim bireysel düşüncemdir. Nasıl ki çokça İYİ Partili arkadaşlarımız kendi bireysel düşüncelerini çok rahatlıkla ifade ediyorsa benim bireysel düşüncemi de kilitleyecek, zincirleyecek hiçbir babayiğit yoktur Türkiye'de."

chp chpli gürsel tekin iyi parti iyi partililere cevap verdi benim düşüncemi zincirleyecek bir babayiğit yoktur bireysel